12. Bölüm
Trafo'nun kanlısı Vedat tetiği çekmeye hazırdır. Üzerinde bulundukları sokakta yolun karşısındayken, yolun ilerisinden gelen arabayı gören Bayrampaşalı hızlıca plan yapıp araba geldiği anda kaçmayı planlar fakat Trafo, Paşa'yı kurtarmak için planı bozarak ters yöne koşar. Şaşıran Vedat, Trafo'nun peşinden giderken başka bir araba Vedat'a çarpar. 

İngilizce öğretmeni Murat, Filiz'e gerçeği anlatmanın peşindedir fakat Filiz dinlemek istemez. Uzun uğraşlarından sonra onu ikna edip gerçeği anlatır ancak atladığı ufak bir detayı Esma Sultan ekleyince işler yine karışır.

Bayrampaşalı, Elçin'i yemeğe çıkartır ve gittikleri yerde hesap fazla gelmesin diye sadece salata isteyen Elçin'e bozulunca restoranı terk eder. Bu sırada Küçükbey, Cimbom'a hissettiklerini başka bir arkadaşından söz ediyormuşçasına ona anlatır fakat karşılık bulamaz.
Furkan, Gülcan'ı etkilemek için Zeki ve Canburger'i ayarlayıp türlü plan yapar. Bu defa planı tıkır tıkır işler. Bayrampaşalı'nın kardeşi Gülcan, Furkan'a aşık olur.

pis yedili 11 bölüm







Mahalledeki tüm kadınlar Songül'ün evinde toplanmıştır. Songül'ün boşanmış olmasıyla kadınlar hemen kendisine Hasan Paşa ile ilgili yakıştırmalar yapmaya başlamışlardır. Bu sırada Cimbom ve Bayrampaşalı'nın anneleri kavgaya tutuşurlar.


Furkan Bayrampaşalı'nın kendisine attığı yumruğu ona ödetmek için Paşa'nın kız kardeşi Gülcan'la ilgili bir plan yapar fakat Zeki tüm planı mahveder. Yine de Furkan vazgeçmez ve Gülcan'la tanışmanın bir yolunu bulur.

Kan davalısı sonunda Trafo'nun izini bulmuştur. Pis Yedili, Trafo'yu korumak için seferber olur. Bayrampaşalı'nın evinde kalmaya başlayan Trafo için, evin önünde gece nöbetleri tutulur. İlk nöbeti tutan Orço, soğuktan ağır gribe yakalanır.

Esma Sultan'ın söyledikleri üzerine İngilizce öğretmeni Murat hakkında şüphelenmeye başlayan Filiz, Murat'ın evini görmek için kendini davet ettirir. Şoförünün evini ayarlayan Murat'ın oyunu ise, son dakikada bozulur.

Popüler Yayınlar